www.kingofpop.hu
Hírek: "Michael Jackson az oka annak, hogy zenét csinálok és szórakoztató vagyok. Lesújtott ez a nagy veszteség..." - Chris Brown.

*
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj. 2010. Szeptember 05. - 06:00:14

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát

Oldalak: 1 ... 247 248 [249] 250 251 ... 280   Le
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Official Hungarian MJ Fan Club  (Megtekintve 61549 alkalommal)
0 Felhasználó és 3 vendég van a témában
csuika7
Újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #3720 Dátum: 2010. Június 23. - 18:49:25 »

Gyerekek,
VIZILUFI CSATAAAAAAAAAAAA
   icon_mrgreen icon_mrgreen icon_mrgreen
Nagyon jó ötlet.Sajnálom, hogy nem nézzük meg a This is it-et
Nem tudom ki jön ki pénteken a fához, de én délután 4-5-től leszek kinn kb 11-ig.
Én tuti ott leszek a fánál!! Remélem egymásra találunk majd! És remélem, hogy legalább valami spontán együtt szórakozás lesz azért a gyertya gyújtás után!!!
Naplózva

Veled voltunk, vagyunk és leszünk, míg világ a világ és még tovább!!!
SusieJackson
Újonc
*

« Válasz #3721 Dátum: 2010. Június 23. - 19:29:00 »

Gyerekek,
VIZILUFI CSATAAAAAAAAAAAA
   icon_mrgreen icon_mrgreen icon_mrgreen
Nagyon jó ötlet.Sajnálom, hogy nem nézzük meg a This is it-et
Nem tudom ki jön ki pénteken a fához, de én délután 4-5-től leszek kinn kb 11-ig.
Én tuti ott leszek a fánál!! Remélem egymásra találunk majd! És remélem, hogy legalább valami spontán együtt szórakozás lesz azért a gyertya gyújtás után!!!

Szórakozás..:S:S nem tudom
Már hetek óta fojtogat a sírás, de még tartom magam.
De nagyon hiányoztok.És már várom, hogy összefussunk, remélem Donk is ott lesz.
Sen tudom, hogy ott lesz, ő már holnap is kimegy.És mindenki ott lesz remélem. ^^
Naplózva

" A zenémben örökké fogok élni. ”
(L) Nem kérek sokat: Csak téged egy örök életre Michael (L)
csuika7
Újonc
*

« Válasz #3722 Dátum: 2010. Június 23. - 20:37:49 »

A szórakozást én is félve írtam, de azért Michael annak örülne, ha minket boldognak látna! Szóval az Ő emlékére remélem kicsit sikerül magunkat jól éreznünk egymás társaságában!!!
Naplózva

Farkas Sándor
Klubvezető
Újonc
*

« Válasz #3723 Dátum: 2010. Június 23. - 21:05:32 »

Sziasztok!

Elkészült a köv. Klub meghívója:

Amint látjátok ez alkalommal a magyar előadóké és zenéké (is) lesz a főszerep.
És ez alkalommal Ti is beleszólhattok abba, hogy milyen zenék szóljanak, ezáltal a Klub hangulatába is.
Mindössze annyit kell tennetek, hogy felállítotok egy  TOP 5-ös listát csupa magyar zenékből és azt beírjátok a ide a Fórumba, vagy elkülditek nekem priviben.
Ezeket aztán összesítjük és a legtöbb szavazatot kapott számokat hallhatjátok majd a bulin.

Szal „munkára fel”, várjuk a (Top  5) javaslatokat.

A június 25-ei programokról:
Elnézéseteket kérem , de csak ma (látszik) véglegesedni a program, ezért nem tudtalak eddig tájékoztatni Titeket:
-   14:30-14:45-ig gyülekező a PECSA-nál, és onnan átmegyünk gyalog a Bethesda utcai Gyermekkórházba és Michael emléke előtt tisztelegve meglátogatjuk a kicsi betegeket.
Aki tud / szeretne hozhat filceket, színes ceruzákat (Tescoban pl. 199 Ft-ért lehet kapni ceruzakészletet, vagy százas boltban színes kifestőket), kifestőket, egyéb kis apró ajándékokat, aminek a kórház Játszóházában nagy hasznát veszik majd, ill. a gyerekek biztosan  nagy örömmel fogadják majd.
-   16:00-tól gyülekező a Kempinski előtt a már mindenki előtt ismert Fánál.
kb. 19:00-kor közös éneklés (Michael Jackson – Cry), emlékezés, (időjárástól függően) galambok és lufik felengedése , majd virrasztás.
A lufikkal kapcsolatban csak annyit, hogy hófehér lufikat fogunk felengedni, amire mindenki ráírhatja személyes üzenetét Michaelnek magyarul vagy akár angolul, s az éneklés végén ezeket egyszerre fogjuk elengedni.
-   „Közben”  23:00-tól az A38 teraszon (a Petőfi híd budai hídfőnél): Thriller Night – Michael Jackson Allnighter: http://a38.hu/?p=programok&id=2122
Mi biztosan megyünk, a belépő 500 Ft, amit le is fogyaszthattok, ha  gondoljátok, gyertek Ti is, emlékezzünk együtt Michaelre…
-   Holnap is nézzétek a fórumot, még (lehet, hogy) további infókkal jövünk.
Naplózva
csuika7
Újonc
*

« Válasz #3724 Dátum: 2010. Június 23. - 21:29:41 »

Köszönöm Sanyika a bőséges információ áradatot. Sajnos 3-án nélkülöznöm kell a klubot, mert a kisfiamnak a 3. szülinapi partiját tartjuk! Vagyis egyik részről hála az istennek, hogy van kisfiam akinek partit rendezhetek. Nevet
A 25-ei programba lehet, hogy csak a kórháznál tudok csatlakozni, mert fél 2-től fogok kb. 1 órát dolgozni. Szóval nem hiszem, hogy időben ott lennék a Pecsánál. De szerintem a kórházban mindenképp találkozunk majd! Remélem a virrasztáson is minél tovább részt tudok venni, mert túl sokáig nem lehetek fent. Másnap ugyanis megint meló. Szóval hamarosan találkozunk!
Naplózva

SusieJackson
Újonc
*

« Válasz #3725 Dátum: 2010. Június 24. - 07:20:28 »

Sanyi,Július 3-án lesz a klub?!
Fejen lövöm magam  Sír2
Nah mindegy =(
Pénteken megyek kb 4-5 körül a fához.Remélem sokan ott lesztek.Mert az elöző klubba se tudtam menni és most se fogok tudni  sír sír Sír2 Sír2
Naplózva

" A zenémben örökké fogok élni. ”
(L) Nem kérek sokat: Csak téged egy örök életre Michael (L)
benkereni
Újonc
*

« Válasz #3726 Dátum: 2010. Június 24. - 11:17:47 »

a klubba mindenképp megyek, a péntek viszont húzós, szerintem csak a kórházba tudok menni, és maximum kinézni a fához... :/
Naplózva

"And walk, when not able, and fight 'til the end, but I'm only human..."
ShaakTi
Újonc
*

« Válasz #3727 Dátum: 2010. Június 24. - 12:11:03 »

Mindössze annyit kell tennetek, hogy felállítotok egy  TOP 5-ös listát csupa magyar zenékből és azt beírjátok a ide a Fórumba, vagy elkülditek nekem priviben.
Ezeket aztán összesítjük és a legtöbb szavazatot kapott számokat hallhatjátok majd a bulin.
Szal „munkára fel”, várjuk a (Top  5) javaslatokat.
Jó ötlet ez a magyar nap, hatásos a plakát is (ezen is majdnem elsírtam magam, na mindegy). Az is tök jó, hogy kevésbé gyakran hallott számok is lesznek, de... Top 5 lista magyar számokból? icon_eek Már az idejét sem tudom, hogy mikor hallgattam utoljára magyar előadókat. Omegát lehet kérni?  Hahotázik Azért megpróbálom törni a fejem, hogy milyen magyarokat hallanék szívesen... Leginkább csak Mester és Tanítványai. Igen
MT: Ne sírj hát; Kis herceg; Őrizd a fényt; Miért nem félsz, Túl kicsi a föld

Hát, ennyi tellett tőlem.
Naplózva

"There is no emotion, there is peace
There is no ignorance, there is knowledge
There is no passion, there is serenity
There is no chaos, there is harmony
There is no death, there is MICHAEL!"
sora
Újonc
*

« Válasz #3728 Dátum: 2010. Június 24. - 13:25:45 »

nah gyerekek, én holnap ráérek egész nap, majd megyek valamerre : D
viszont klubba nem tudok menni  Confused Confused Confused
Naplózva
csuika7
Újonc
*

« Válasz #3729 Dátum: 2010. Június 24. - 19:22:15 »

Sajnos úgy néz ki, hogy holnap egyedül csatlakozok hozzátok. Anikóm nem érzi jól magát. Én sem vagyok túl jól, de jobban mint Anikó. Engem csak ágyúval lehet megállítani. Remélem, ha tényleg így lakul, akkor nem leszek sok ember közt a leginkább egyedül.
Addig is sok szeretettel ezt nektek:
Michael Jackson & Akon - Hold My HandDQ | by Aeva
Naplózva

csuika7
Újonc
*

« Válasz #3730 Dátum: 2010. Június 24. - 19:35:18 »

Bár nem leszek ott, néhány dal a 3-i klubhoz kedvcsinálónak. Akkor és most! Amik még nem, vagy csak ritkán hangoztak el, pedig imádni való dalok!
The Jackson 5 - Rockin' Robin 1972 RAREDQ | by Aeva
Jackson 5 My GirlDQ | by Aeva
Michael Jackson - Shoo-Be-Doo-Be-Doo-Da-DayDQ | by Aeva
michael jackson morphineDQ | by Aeva
Michael Jackson-UnbreakableDQ | by Aeva
Michael Jackson 2000 wattsDQ | by Aeva

Azt hiszem ennyi elég is most!
Naplózva

Farkas Sándor
Klubvezető
Újonc
*

« Válasz #3731 Dátum: 2010. Június 24. - 20:16:53 »

Jó ötlet ez a magyar nap, hatásos a plakát is (ezen is majdnem elsírtam magam, na mindegy). Az is tök jó, hogy kevésbé gyakran hallott számok is lesznek, de... Top 5 lista magyar számokból? icon_eek Már az idejét sem tudom, hogy mikor hallgattam utoljára magyar előadókat. Omegát lehet kérni?  Hahotázik Azért megpróbálom törni a fejem, hogy milyen magyarokat hallanék szívesen... Leginkább csak Mester és Tanítványai. Igen
MT: Ne sírj hát; Kis herceg; Őrizd a fényt; Miért nem félsz, Túl kicsi a föld

Hát, ennyi tellett tőlem.

Köszönjük a kedves szavakat, ShaakTi!

Többiek is!

Gyerünk, várjuk a TOP 5 listákat!!! Ugrál Nevet
Naplózva
Farkas Sándor
Klubvezető
Újonc
*

« Válasz #3732 Dátum: 2010. Június 24. - 20:33:02 »

Sziasztok!Ahogy ígértem, néhány további info a holnapi nappal kapcsolatban:

-   a kórházzal kapcsolatban annyi, hogy (!) Gyerekek, ne késsetek gyertek időben a PECSA-hoz (14:30-14:45), mert onnan azért kell együtt menjünk a kórházhoz, mert nem biztos hogy fel is tudunk menni a gyerekekhez (beszéltem a főorvossal), mert vannak fertőző betegek is. Ezért összeszedjük előtte az ajándékokat, és – ha nem tudunk bemenni – átadjuk a minket fogadó orvosnak.  Tehát ezért fontos, hogy mindenki időben odaérjen, mert összegyűjtjük az ajándékokat és egyszerre adjuk át őket (ha nem tudunk felmenni a kórtermekbe!).
-   A fehér lufikkal kapcsolatban annyi, hogy a fánál kb. 60-70 db lufi lesz megvásárolható 250 Ft-os áron, amit az éneklés után felengedünk együtt.
-   aki tud hozzon virágokat (napraforgót), Michael-es zászlókat, hogy minél méltóbbé tudjuk tenni a helyszínt Michael emlékéhez.

És, ahogy már írtam várjuk a TOP 5 listákat.  Röhög Ugrál Táncoló banán Inkább olyan számokat írjatok össze, amire lehet táncolni!  Táncol Oké?
Naplózva
csuika7
Újonc
*

« Válasz #3733 Dátum: 2010. Június 24. - 20:42:11 »

Sajna akkor én a kórházról lemaradok.  Mi van?
Hiába tettem magam szabaddá egy kóbor vendég csak keresztbe tett nekem. Fél 3-ig dolgozok. Egyre rosszabbul alakul ez a nap is. Kezdek nagyon letörni.
Majd hamar levágom a lábit és rohanok hozzátok. Napraforgót vinnék, ha itt lenne már az idénye. De így max. mű napraforgót kereshetek.
Naplózva

Farkas Sándor
Klubvezető
Újonc
*

« Válasz #3734 Dátum: 2010. Június 24. - 21:03:19 »

Figyelem!

Egy kis változás:

most derült ki a lufikkal kapcsolatban, hogy a fehéren kívül lesz piros szíves is és több, mint 70 db, de ugyanúgy 250 Ft-os áron lesz megvásárolható a helyszínen.

Holnap akkor tali MIndenkivel!

Pusz

U.I: ha nem találtok napraforgót, más virágot is hozhattok...
Naplózva
Oldalak: 1 ... 247 248 [249] 250 251 ... 280   Fel
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott Powered by SMF 1.1.10 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC

Szabványos XHTML 1.0! Szabványos CSS! Dilber MC Theme by HarzeM