Sen
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #4080 Dátum: 2010. Július 30. - 10:45:00 » |
|
Gabi, köszönöm a linket, el fogom olvasgatni. <3 : Sen.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
'A lot of people misunderstand me. That's because they don't know me at all'
|
|
|
Sen
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #4081 Dátum: 2010. Július 30. - 11:36:04 » |
|
Az örömtánc első próbája sikeresen lezajlott. KB 150-en gyűltünk össze, hogy az augusztus 29-i éles flashmob anyagot a BAD-et tanulgassuk. A hangulat fergeteges volt. Azt hiszem mindenki elégedetten és szuper jókedvűen távozott. A szervezőknek - elsősorban Lázynak és Botinak - nagy köszönetet mondhatunk, hogy ennyi örömet okoztak mindenkinek. Reméljük, hogy a további próbákon még többen és többen fognak részt venni, hogy egy igazán ütőképes produkciót tudjunk nyújtani mind azoknak az embereknek akik kívülállók és meglepetésszerűen fogja érni őket a tánc (és üzenete), mind pedig Michael-nek, és nem utolsó sorban saját magunk örömére is. Figyelem. Ahogy a szervezők is mondták, a feladat üzenettel bír. Azt hiszem mindannyian ismerjük a videóklippet, a dalt és a szövegét. Elgondolkodtató. Igaz? Köszönjük Michael.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
manka
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #4082 Dátum: 2010. Július 30. - 15:24:44 » |
|
Az örömtánc első próbája sikeresen lezajlott. KB 150-en gyűltünk össze, hogy az augusztus 29-i éles flashmob anyagot a BAD-et tanulgassuk. A hangulat fergeteges volt. Azt hiszem mindenki elégedetten és szuper jókedvűen távozott. A szervezőknek - elsősorban Lázynak és Botinak - nagy köszönetet mondhatunk, hogy ennyi örömet okoztak mindenkinek. Reméljük, hogy a további próbákon még többen és többen fognak részt venni, hogy egy igazán ütőképes produkciót tudjunk nyújtani mind azoknak az embereknek akik kívülállók és meglepetésszerűen fogja érni őket a tánc (és üzenete), mind pedig Michael-nek, és nem utolsó sorban saját magunk örömére is. Figyelem. Ahogy a szervezők is mondták, a feladat üzenettel bír. Azt hiszem mindannyian ismerjük a videóklippet, a dalt és a szövegét. Elgondolkodtató. Igaz? Köszönjük Michael.
köszönjük tényleg michael nagyon
|
|
|
|
|
Naplózva
|
sziven és imám minden egyes emberhez eljut.hizsem hogy a müvészet végsö célja az anyagi és a spirituális világnak az emberi és az isteni erőknek az egyesítése és aze iránti szeretete a mi kedvencünk michael jackson mondatai ezek irta schneider marianna
|
|
|
manka
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #4083 Dátum: 2010. Július 30. - 16:09:06 » |
|
te De jóóó neked Mankám ^^
én most látom elöször a sanyit de ti meg minden honapban a kluban pupák nagyon várom már én is a találkozonkat veled meg a sanyival meg a töbiekel sütök nektek valamit susie bocsánat mert megbántotalak igérem a jora törekszem és nem lesz ilyen töbet hiszen tudod szeretlek nagyon Drágám, semmibaj  Nem csináltál semmi rosszat. Nem bántottál meg.Én is nagyon szeretlek.Csak mostanában nekem is sok dolgom van és keveset vagyok gép elött és mostanában nem jártam fel kingofpopra  De én is nagyon szeretlek. vigyázz magadra igérem vigyázok magamra mi az hogy férjhez mentél
|
|
|
|
|
Naplózva
|
sziven és imám minden egyes emberhez eljut.hizsem hogy a müvészet végsö célja az anyagi és a spirituális világnak az emberi és az isteni erőknek az egyesítése és aze iránti szeretete a mi kedvencünk michael jackson mondatai ezek irta schneider marianna
|
|
|
manka
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #4084 Dátum: 2010. Július 30. - 16:12:23 » |
|
én most látom elöször a sanyit de ti meg minden honapban a kluban pupák nagyon várom már én is a találkozonkat veled meg a sanyival meg a töbiekel sütök nektek valamit susie bocsánat mert megbántotalak igérem a jora törekszem és nem lesz ilyen töbet hiszen tudod szeretlek nagyon Drágám, semmibaj  Nem csináltál semmi rosszat. Nem bántottál meg.Én is nagyon szeretlek.Csak mostanában nekem is sok dolgom van és keveset vagyok gép elött és mostanában nem jártam fel kingofpopra  De én is nagyon szeretlek. vigyázz magadra igérem vigyázok magamra
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
SusieJackson
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #4085 Dátum: 2010. Július 30. - 20:22:45 » |
|
én most látom elöször a sanyit de ti meg minden honapban a kluban pupák nagyon várom már én is a találkozonkat veled meg a sanyival meg a töbiekel sütök nektek valamit susie bocsánat mert megbántotalak igérem a jora törekszem és nem lesz ilyen töbet hiszen tudod szeretlek nagyon Drágám, semmibaj  Nem csináltál semmi rosszat. Nem bántottál meg.Én is nagyon szeretlek.Csak mostanában nekem is sok dolgom van és keveset vagyok gép elött és mostanában nem jártam fel kingofpopra  De én is nagyon szeretlek. vigyázz magadra igérem vigyázok magamra mi az hogy férjhez mentél Férjhez mentem? Mamnka miből gondolod, hogy férjhez mentem?
|
|
|
|
|
Naplózva
|
" A zenémben örökké fogok élni. ” (L) Nem kérek sokat: Csak téged egy örök életre Michael (L) 
|
|
|
Farkas Sándor
Klubvezető
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #4086 Dátum: 2010. Július 31. - 10:06:30 » |
|
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
manka
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #4087 Dátum: 2010. Július 31. - 10:42:13 » |
|
én most látom elöször a sanyit de ti meg minden honapban a kluban pupák nagyon várom már én is a találkozonkat veled meg a sanyival meg a töbiekel sütök nektek valamit susie bocsánat mert megbántotalak igérem a jora törekszem és nem lesz ilyen töbet hiszen tudod szeretlek nagyon Drágám, semmibaj  Nem csináltál semmi rosszat. Nem bántottál meg.Én is nagyon szeretlek.Csak mostanában nekem is sok dolgom van és keveset vagyok gép elött és mostanában nem jártam fel kingofpopra  De én is nagyon szeretlek. vigyázz magadra igérem vigyázok magamra mi az hogy férjhez mentél Férjhez mentem? Mamnka miből gondolod, hogy férjhez mentem? facebookodbol
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
manka
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #4088 Dátum: 2010. Július 31. - 14:01:28 » |
|
én most látom elöször a sanyit de ti meg minden honapban a kluban pupák nagyon várom már én is a találkozonkat veled meg a sanyival meg a töbiekel sütök nektek valamit susie bocsánat mert megbántotalak igérem a jora törekszem és nem lesz ilyen töbet hiszen tudod szeretlek nagyon nem szeretném ha ezért megharagudnál rám de a facebookodon olvastam Drágám, semmibaj  Nem csináltál semmi rosszat. Nem bántottál meg.Én is nagyon szeretlek.Csak mostanában nekem is sok dolgom van és keveset vagyok gép elött és mostanában nem jártam fel kingofpopra  De én is nagyon szeretlek. vigyázz magadra igérem vigyázok magamra mi az hogy férjhez mentél Férjhez mentem? Mamnka miből gondolod, hogy férjhez mentem?
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
manka
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #4089 Dátum: 2010. Augusztus 02. - 08:36:15 » |
|
skacok elindult a rajkai falunapig a visza számlálás már nagyon várom sen meg lesz a karkötőd igérem susie vigyáz magadra klaudia nem tudom hogy mért van az hogy ha neked irok akor nem irsz a facebookon én ugy tudom hogy te vagy a sanyi kedvence ahogyan nekem is persze a töbiek is szeretlek titeket ha ti nem lenétek akor rosz lene köszönöm a szeretetet amit kapokfel becsülhetetlen érték a szeretet nekem sokat jelent mert betegen születem és a szeretet az fontos nekem nagyon  mindenkinek klaudia nem akarlak soha egbántani
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sen
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #4090 Dátum: 2010. Augusztus 04. - 01:40:15 » |
|
Ma, azaz szerdán örömtánc próba a Gödörben 19-től. Aki tud jöjjön el, és mindenki hozzon magával még 10 embert. 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
manka
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #4091 Dátum: 2010. Augusztus 04. - 08:31:39 » |
|
Ma, azaz szerdán örömtánc próba a Gödörben 19-től. Aki tud jöjjön el, és mindenki hozzon magával még 10 embert.  sok sikert a probához mindenkinek
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
csuika7
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #4092 Dátum: 2010. Augusztus 04. - 19:32:51 » |
|
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Veled voltunk, vagyunk és leszünk, míg világ a világ és még tovább!!!  
|
|
|
gabi49
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #4093 Dátum: 2010. Augusztus 05. - 05:31:55 » |
|
Sziasztok végre valahára felkerültek az oktatóvideok ugyhogy már nemlehet kifogás lehet gyakorolni http://www.oromtanc.net/oktatovideok
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Patko_1
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #4094 Dátum: 2010. Augusztus 05. - 08:30:45 » |
|
Hello! Mi ketten vagy hárman megyünk 99%, ha van kedved mehetünk együtt , igen kint lesz 19-én csütörtökön ,ez az utolsó infó. Még egyeztessünk PÜ.benazon a héten OK?
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|