www.kingofpop.hu
Hírek: "Nincs még egy olyan valaki a világon, mint MJ. Soha nem volt! Soha nem lesz! Nem tudom elhinni, hogy többet nem lesz a világon velünk. Örökké szeretve, tisztelve leszel..." - Alicia Keys.

*
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj. 2010. Szeptember 05. - 05:46:43

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát

Oldalak: [1]   Le
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Michael Jackson neve!  (Megtekintve 672 alkalommal)
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Invincible7
Visszatérő Tag
**
Nem elérhető Nem elérhető

« Dátum: 2008. Július 26. - 20:49:54 »

Sziasztok! "-_-"

Ezt a szavazást megint azért inditottam, mert kiváncsi vagyok! Cool Cool Cool
Szóval a "J*co" egy gúnynév! A média találta ki ezt a nevet! Pontosabban így találta ki: "W*cko J*cko"!
Ez nagyon hosszúnak tünt, ezért leröviditették "J*cko"-ra! Hogy mit jelent? A "W*cko J*cko, azt jelenti, hogy "Bolond Jankó"! De ha csak azt mondod, hogy "J*cko", ugyanazt jelenti! Szóval a "J*cko" NEM Michael beceneve!:) Ok? xDD

Honnan tudom ezt?

Erről az oldalról: http://happyhome.gportal.hu/

Zsófim! Ha egyszer idetévedsz, ne haragudj! Tudom, azt írtad ki az oldaladra, hogy a másolás TILOS! De ez nem olyan másolás! A saját szavaimmal mondtam el!
De azért írtam ide, mert így legalább több ember megtudta! Nevet +/=)
Naplózva

"Csak esik és esik. Amióta elmentél nem kelt fel a nap."

,,Néha csak akkor jövünk rá hogy MENNYIRE szerettük a másikat, mikor már elvesztettük."

IceTiger
Újonc
*

« Válasz #1 Dátum: 2008. Július 27. - 17:49:59 »

De a hühe média még mindig legtöbbször Jacko-nak hívja -.-'   Neutral (de legalább Popkirálynak is)
Naplózva
Invincible7
Visszatérő Tag
**

« Válasz #2 Dátum: 2008. Július 28. - 12:52:02 »

Hát igen...A média egy szemét... Megsimiz
Naplózva

,,Néha csak akkor jövünk rá hogy MENNYIRE szerettük a másikat, mikor már elvesztettük."

Invincible7
Visszatérő Tag
**

« Válasz #3 Dátum: 2008. Július 28. - 17:40:06 »

Tudom, hogy itt vagy Zsolt!!!xDD Nevet
Nem érted? Tudom!!!
Naplózva

Invincible7
Visszatérő Tag
**

« Válasz #4 Dátum: 2008. Július 28. - 18:02:58 »

Sándor! Írtam levelet!
Naplózva

aglarnis
Újonc
*

« Válasz #5 Dátum: 2008. Augusztus 15. - 21:29:01 »

Rég láttam már olyat, hogy egy sztárnak (méghozzá nem is akármilyen hirűnek) a média gúnynevet kreált... De ami még szomorúbb, hogy ezt még ma is intenziven használják, teljesen elfogadott lett, mintha csak a középső neve lenne. Tény, hogy nem egy 50 Cent vagy Jay-z, de azon kevesek közé tartozik, akik nem használnak művésznevet, még akkor sem, ha az eredeti nevük nem 4 betűből áll. Meglehetne ezt becsülni anniyra, hogy minimum Mr.Jackson-nak szólitják.
Naplózva

"If you wanna make the World a better place
Take a look at yourself and then make that change..."
Invincible7
Visszatérő Tag
**

« Válasz #6 Dátum: 2008. Augusztus 17. - 14:32:27 »

100%-ban egyetértek!!!
Naplózva

Invincible7
Visszatérő Tag
**

« Válasz #7 Dátum: 2008. Augusztus 20. - 16:32:59 »

Nevet
Naplózva

mjjbaba
Újonc
*

----

« Válasz #8 Dátum: 2009. November 19. - 15:06:09 »

SOHA!!!!! SOHA!!!! SOHA!!!!
Naplózva

"'Soha, semmivel sem vagyok elégedett. A tökéletességre törekszem; éppen ettől vagyok az, Aki."Michael Jackson
Tücsi
Visszatérő Tag
**

« Válasz #9 Dátum: 2009. November 19. - 16:53:43 »

Abszolúte szívemből szóltál!  S ha ez nem lenne elég, Michael KÜLÖN kérte egy interjúban (Barbara Walters készítette Vele), hogy ő nem J*..o hanem Jackson. Mellesleg azért SEM szerette ezt a ragadványnevet, mert joe-t is "becézték" így állítólag, s ő  még ebben SEM akart az apjára hasonlítani.  (már ha lehet az ilyet apának hívni egyáltalán)

Sziasztok! "-_-"

Szóval a "J*co" egy gúnynév! A média találta ki ezt a nevet! Pontosabban így találta ki: "W*cko J*cko"!
Ez nagyon hosszúnak tünt, ezért leröviditették "J*cko"-ra! Hogy mit jelent? A "W*cko J*cko, azt jelenti, hogy "Bolond Jankó"! De ha csak azt mondod, hogy "J*cko", ugyanazt jelenti! Szóval a "J*cko" NEM Michael beceneve!:) Ok? xDD

Honnan tudom ezt?

Zsófim! Ha egyszer idetévedsz, ne haragudj! Tudom, azt írtad ki az oldaladra, hogy a másolás TILOS! De ez nem olyan másolás! A saját szavaimmal mondtam el!
Naplózva

"You can climb the highest mountain,  swim the deepest sea; All you need is the will to want it, and a little self-esteem. So KEEP THE FAITH!"
Tücsi
Visszatérő Tag
**

« Válasz #10 Dátum: 2009. November 19. - 16:56:36 »

ha már nincs "elég" helyük az újságban kiírni Michael teljes nevét, akkor inkább hívják MJ-nek, mint a filmben (az 3 betűvel pont kevesebb) Mosolyog

Abszolúte szívemből szóltál!  S ha ez nem lenne elég, Michael KÜLÖN kérte egy interjúban (Barbara Walters készítette Vele), hogy ő nem J*..o hanem Jackson. Mellesleg azért SEM szerette ezt a ragadványnevet, mert joe-t is "becézték" így állítólag, s ő  még ebben SEM akart az apjára hasonlítani.  (már ha lehet az ilyet apának hívni egyáltalán)

Sziasztok! "-_-"

Honnan tudom ezt?

Naplózva

"You can climb the highest mountain,  swim the deepest sea; All you need is the will to want it, and a little self-esteem. So KEEP THE FAITH!"
manka
Újonc
*

« Válasz #11 Dátum: 2010. Március 15. - 21:11:46 »

igen de nrám szoltak ne hivjam így nemm is fogom azt mondani jeco
Naplózva

sziven és imám minden egyes emberhez eljut.hizsem hogy a müvészet végsö célja az anyagi és a spirituális világnak az emberi és az isteni erőknek az egyesítése és aze iránti szeretete a mi kedvencünk michael jackson mondatai ezek irta schneider marianna
manka
Újonc
*

« Válasz #12 Dátum: 2010. Július 30. - 16:01:36 »

nem mert guny név
Naplózva

sziven és imám minden egyes emberhez eljut.hizsem hogy a müvészet végsö célja az anyagi és a spirituális világnak az emberi és az isteni erőknek az egyesítése és aze iránti szeretete a mi kedvencünk michael jackson mondatai ezek irta schneider marianna
Oldalak: [1]   Fel
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott Powered by SMF 1.1.10 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC

Szabványos XHTML 1.0! Szabványos CSS! Dilber MC Theme by HarzeM