|
Greschi
|
 |
« Válasz #765 Dátum: 2010. Június 27. - 13:16:08 » |
|
http://www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/jacko-fiat-is-sujtja-az-atok-2021905/  Kivételesen a blikknél nem a cikk ellenséges, csak egy-két agyamputált hozzászóló. A cikk olyan pozitív lett, hogy most már ezen dühöngök. Most minden különösebb nehézség nélkül leírják az igazságot, amit évtizedekig tagadtak. Röhej... 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
"Az igaz ember eltávozik, de a fénye megmarad."
|
|
|
|
Mony
|
 |
« Válasz #766 Dátum: 2010. Június 27. - 14:09:15 » |
|
Számomra ez a hír egyértelműen bizonyítja azt, amit eddig is tudtam, de sokan kétségbe vonják. 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
"Élnék nélküled, de nem tudnám minek Amit adsz nekem az az Élet"
|
|
|
|
H.Évi
|
 |
« Válasz #767 Dátum: 2010. Június 27. - 17:06:56 » |
|
Vannak már azóta értelmes hozzászólások is....
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Evina
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #768 Dátum: 2010. Június 27. - 17:27:49 » |
|
http://www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/hawaiin-felejtenek-jacko-gyerekei-2021883/Számomra ez is undorító!Főleg,ahol azt írja,hogy:"árván hagyva három gyermekét, akiknek valódi származása a mai napig rejtély".. Mi az,hogy rejtély a származásuk???  én inkább nem is szeretnék semmilyen cikkel találkozni,sem újságban sem neten.. Alapvetően nem is keresem őket,de most a másik cikk alapján vettem észre,amit kitettél,Greschi.. De ezek is azt bizonyítják,hogy még mindig undorító az egész média,sajtó,minden.. és nem képesek most sem tisztelettel és a VALÓSÁGOT!!!! írni róla,sem a gyermekeiről.. Ez több,mint felháborító.. Meg az a mocsok orvos is,hogy még mindig úgy praktizál,mintha mi sem történt volna.. Na,most felhúztam magam,de próbálok tovább tanulni és nem szembe találkozni semmilyen cikkel,se hírrel Michaelről,mert sajnos a zömük ebben a stílusban íródik és hazudnak!Meg ostobák is!Na,megyek..
|
|
|
|
|
Naplózva
|
"You never said goodbye/Someone tell me why/Did You have to go/And leave my world so cold" "Though you're far away/I am here to stay/But you are not alone/For I am here with you/Though we're far apart/You're always in my ♥" I miss You Mike! Katona Évi
|
|
|
|
|
manka
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #770 Dátum: 2010. Június 27. - 17:47:45 » |
|
én is azt mondom igazad van evina a vizsgáidhoz sok sikert kivánok szpritok nagyon holnap orvoshoz megyek győrbe de délután fenleszek
|
|
|
|
|
Naplózva
|
sziven és imám minden egyes emberhez eljut.hizsem hogy a müvészet végsö célja az anyagi és a spirituális világnak az emberi és az isteni erőknek az egyesítése és aze iránti szeretete a mi kedvencünk michael jackson mondatai ezek irta schneider marianna
|
|
|
Evina
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #771 Dátum: 2010. Június 27. - 18:11:47 » |
|
én is azt mondom igazad van evina a vizsgáidhoz sok sikert kivánok szpritok nagyon holnap orvoshoz megyek győrbe de délután fenleszek Köszönöm! Nagyon Drágák vagytok! Manka,remélem az orvos mindent rendben talál majd rajtad/benned.. Annes,akkor 11-kor jó lesz az állatkert előtt és gorillázunk egyet a klub előtt... jajj,de várom! Bongo biztosan sokat fejlődött,mióta nem láttam,a kis édest!  Már azt hittem nem tetszik az ötletemben vmi,vagy nem kaptad meg az smst..  Puszi Nektek! 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
"You never said goodbye/Someone tell me why/Did You have to go/And leave my world so cold" "Though you're far away/I am here to stay/But you are not alone/For I am here with you/Though we're far apart/You're always in my ♥" I miss You Mike! Katona Évi
|
|
|
manka
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #772 Dátum: 2010. Június 27. - 18:17:00 » |
|
én is azt mondom igazad van evina a vizsgáidhoz sok sikert kivánok szpritok nagyon holnap orvoshoz megyek győrbe de délután fenleszek Köszönöm! Nagyon Drágák vagytok! Manka,remélem az orvos mindent rendben talál majd rajtad/benned.. Annes,akkor 11-kor jó lesz az állatkert előtt és gorillázunk egyet a klub előtt... jajj,de várom! Bongo biztosan sokat fejlődött,mióta nem láttam,a kis édest!  Már azt hittem nem tetszik az ötletemben vmi,vagy nem kaptad meg az smst..  Puszi Nektek!  remélem én is rendben találnak mindent az orvosok
|
|
|
|
|
Naplózva
|
sziven és imám minden egyes emberhez eljut.hizsem hogy a müvészet végsö célja az anyagi és a spirituális világnak az emberi és az isteni erőknek az egyesítése és aze iránti szeretete a mi kedvencünk michael jackson mondatai ezek irta schneider marianna
|
|
|
Annes
Visszatérő Tag

Nem elérhető
|
 |
« Válasz #773 Dátum: 2010. Június 27. - 19:40:34 » |
|
én is azt mondom igazad van evina a vizsgáidhoz sok sikert kivánok szpritok nagyon holnap orvoshoz megyek győrbe de délután fenleszek Köszönöm! Nagyon Drágák vagytok! Manka,remélem az orvos mindent rendben talál majd rajtad/benned.. Annes,akkor 11-kor jó lesz az állatkert előtt és gorillázunk egyet a klub előtt... jajj,de várom! Bongo biztosan sokat fejlődött,mióta nem láttam,a kis édest!  Már azt hittem nem tetszik az ötletemben vmi,vagy nem kaptad meg az smst..  Puszi Nektek!  Én is nagyon szeretném már látni Bongot...arra is kíváncsi vagyok, hogy N'Yaounda mennyire engedi már el magától...és hogy hogyan viselkedik Iringa most a kicsivel kapcsolatban...de tudod ki az én leges legkedvesebb gorillám, ugye? 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Evina
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #774 Dátum: 2010. Június 27. - 21:14:40 » |
|
Én is nagyon szeretném már látni Bongot...arra is kíváncsi vagyok, hogy N'Yaounda mennyire engedi már el magától...és hogy hogyan viselkedik Iringa most a kicsivel kapcsolatban...de tudod ki az én leges legkedvesebb gorillám, ugye?  Persze,hogy tudom.  Őt is láthatod majd! én is kíváncsi vagyok rájuk! 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
manka
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #775 Dátum: 2010. Június 29. - 06:10:56 » |
|
az orvos mindent rendben talált
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
MorningGlow
|
 |
« Válasz #776 Dátum: 2010. Július 30. - 14:25:18 » |
|
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
manka
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #777 Dátum: 2010. Július 30. - 15:03:33 » |
|
és akor mivan ha ilyen filmeket gyüjtöt
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Greschi
|
 |
« Válasz #778 Dátum: 2010. Augusztus 06. - 10:27:56 » |
|
A blikk (jobb híján) most a házeladáson csámcsog. 1 napon belül két cikkel is megajándékozták a "nagyérdeműt", nem véletlenül...  "Árulják Michael Jackson Neverlandjét 2010-08-05 16:10:10 Megvásárolható az a Los Angeles-i luxusvilla, amelyben Michael Jackson albérlőként élt egészen 2009 júniusában bekövetkezett haláláig. A Holmby Hills nevű luxusnegyedben lévő birtokért tulajdonosa 29 millió dollárt (6,1 milliárd forintot) kér. A "pop királya" sikeresebb éveiben tulajdonosa is volt a Neverland nevű birtoknak. A magas falakkal körülvett ingatlan hét hálószobával, tizenhárom fürdőszobával és hét autó számára helyet biztosító garázzsal rendelkezik."Most nem azért, de a cím, valamint a 3. mondat alapján szerintem az elkövető meg van győződve arról, hogy a bérelt villa és Neverland egy és ugyanaz.  A 2. cikkben Híres Gabi menti a menthetőt: "Jack* háza nem kell senkinek 2010-08-06 08:44:00 LOS ANGELES — Senki sem akarja kivenni, így a tulajdonos árulni kezdte azt az ingatlant, amelyben Michael Jackson (†50) élt tavaly nyáron bekövetkezett halála előtt. Mivel senki sem tudja megfizetni az elég húzós havi 63 millió forintos lakbért, kénytelenek túladni rajta. Félő azonban, hogy a 6 milliárd forintos vételárat sem fogják tudni megfizetni, így előfordulhat, hogy a luxusingatlan is lepusztul, akárcsak Jack* Neverland nevű korábbi rezidenciája. A minden luxussal felszerelt házat, amelyben egyébként 7 hálószoba, 7 garázs, uszoda és 13 fürdőszoba van, már korábban is hirdették, de csak a világsztár tudta megfizetni. – Jackson halála előtt néhány hónappal bérelte ki a házat, halála után pedig stylistja, Christian Audigier akarta megvenni, hogy onnan irányíthassa cégét, de eddig nem sikerült az árban megegyezni – tudatta a People magazinnal egy bennfentes. – Szó volt még arról is, hogy itt állítják ki a popkirály relikviáit, de aztán erre sem kaptak engedélyt a város elöljáróitól. H. G."
|
|
|
|
|
Naplózva
|
"Az igaz ember eltávozik, de a fénye megmarad."
|
|
|
|
MorningGlow
|
 |
« Válasz #779 Dátum: 2010. Augusztus 06. - 10:51:34 » |
|
Nemcsak a blikk ilyen hülye már néztem reggel több oldalon is így ilyesmi címmel szerepel a cikk. A birkák mennek egymás után 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|